Aanmeldformulier conferentie Verbindend Verduurzamen

Leuk dat je wilt deelnemen aan de conferentie Verbindend Verduurzamen op 26 maart 2020 in de Woonindustrie, Nieuwegein! Schrijf je in door onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 6 maart 2020.

JA, ik neem deel aan de conferentie Verbindend Verduurzamen. (Velden met een * zijn verplicht).
 

Omdat het voeren van een goed gesprek tijdens de conferentie centraal staat, streven we naar een evenwichtige samenstelling van deelnemers. Geef daarom s.v.p. hieronder aan binnen welke categorie organisatie je werkt. Mocht de categorie waartoe je behoort onverhoopt vol zijn, dan kom je op de wachtlijst.
 

Alleen invullen wanneer je hierboven "overig" hebt gekozen.

Het programma wordt de komende maanden nog verder ingevuld. We houden je op de hoogte via onze webpagina. Ook op social media zullen we regelmatig updates versturen, dus volg ons via

Privacy

We gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. In onze privacyverklaring lees je welke persoonsgegevens we verzamelen, voor welke doelen we dit doen en welke rechten je hebt met betrekking tot het vastleggen van deze gegevens. Daarnaast lees je welke maatregelen we hebben genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen.

Tijdens de conferentie zullen foto’s en filmopnamen gemaakt worden. Deze kunnen worden gebruikt in de verschillende (sociale) media-uitingen van de Rli rond het traject Verbindend Verduurzamen. Als je niet gefilmd of gefotografeerd wilt worden, geef dit dan door aan de registratiebalie op 26 maart of via verbindendverduurzamen@rli.nl.


Heb je vragen over je registratie? Neem dan contact op met: verbindendverduurzamen@rli.nl