Aanmeldformulier voor de Week van Verbindend Verduurzamen

Leuk dat je wilt deelnemen aan de online conferentie Week van Verbindend Verduurzamen. Je kunt je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.

Je schrijft je in voor één van de themasessies op maandag t/m donderdag van 9.00 – 11.00 uur en/of voor het afsluitende webinar op vrijdag 29 mei van 15.00 – 16.00 uur. Er is alleen nog plek in sessie 4.

1. Maandag 25 mei: Individuele waarden en collectieve oplossingen. VOL
Hoe kun je recht doen aan uiteenlopende waarden in de samenleving als opgaven vragen om collectieve oplossingen?
Inleider: Daan Roovers

2. Dinsdag 26 mei: Zeggenschap en leiderschap.VOL
Hoe kunnen formele besluiten en procedures en informele initiatieven en ideeën uit de samenleving elkaar helpen en versterken?
Inleider: Imrat Verhoeven

3. Woensdag 27 mei: Kennis en kunde.VOL
Hoe benutten we de ervaringen en emoties uit de samenleving én de kennis en feiten uit de wereld van onderzoek en wetenschap in samenhang?
Inleider: Mieke Boon

4. Donderdag 28 mei: Beelden en oordelen.
Welke rol spelen beeldvorming en (voor-)oordelen bij het maken van verbinding en wat is de rol van de media hierbij?
Inleider: Rens Vliegenthart

 

 

Op vrijdag 29 mei sluiten we de week van Verbindend Verduurzamen af met een webinar waaraan iedereen kan deelnemen. Graag hieronder aanmelden om de toegangscode te ontvangen:

Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 22 mei 2020, maar vol is vol.

We willen tijdens de themasessies de dialoog faciliteren tussen mensen met uiteenlopende achtergronden en praktijkervaringen met ‘verbindend verduurzamen’. Daarom streven we naar een evenwichtige samenstelling van deelnemers. Geef s.v.p. hieronder aan binnen welk type organisatie je werkt:
 

 

We gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. In onze privacyverklaring lees je welke persoonsgegevens we verzamelen, voor welke doelen we dit doen en welke rechten je hebt met betrekking tot het vastleggen van deze gegevens. Daarnaast lees je welke maatregelen we hebben genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen.
 

Tijdens de Week van Verbindend Verduurzamen worden screenshots van de themasessies gemaakt. Deze kunnen worden gebruikt in de verschillende (sociale) media-uitingen van de Rli, waaronder het digitaal magazine dat naar aanleiding van de Week van Verbindend Verduurzamen wordt uitgebracht. Als je niet op beeld vastgelegd wilt worden, geef dit dan door via verbindendverduurzamen@rli.nl.