Nieuwe podcastserie Rli: ‘Nederland verbouwt in 7 vragen’

De Rli bestaat dit jaar 10 jaar! Dit jubileum gaan we vieren met de podcastserie: Nederland verbouwt in 7 vragen’. Nederland gaat op de schop en de ruimte is schaars. Er zijn grote opgaven in de ruimtelijke ordening, natuur, voedsel, wonen, reizen, werken en energie. Hoe ziet Nederland er uit in 2050? Hoe komen we dan aan onze energie? Gaan we echt veel minder reizen? Hoe zorgen we voor een huis voor iedereen? In zeven afleveringen gaan we op zoek naar een antwoord op deze vragen.

Jubileumlogo Rli - 10 jarig bestaan

De eerste aflevering van de podcastserie gaat over het thema Ruimte en is vanaf half april te beluisteren. Daarna verschijnen maandelijks nieuwe afleveringen waarin de volgende thema’s aan bod komen: Eten, voedselvoorziening en landbouw; Natuur en landelijk gebied; Wonen en stedelijke ontwikkeling; Werken, gedrag en digitalisering; Reizen; Energie en klimaat.

Hoe denk jij dat ons landschap in 2050 er uit komt te zien? Laat je inspireren en beluister alvast de trailer van de podcastserie 'Nederland verbouwt in 7 vragen'