Save the date – bijeenkomst over advies ‘Onderdak bieden: sturen op prestaties van woningcorporaties’

De Rli organiseert op woensdagmiddag 29 juni 2022, van 15:00 uur tot 17:00 uur, een bijeenkomst in Den Haag over zijn advies ‘Onderdak bieden: sturen op prestaties van woningcorporaties’. U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan de bijeenkomst. Het advies wordt op 16 juni aanstaande gepubliceerd.

Gezin gaat verhuizen

Woningcorporaties verhuren relatief goedkope woningen aan enkele miljoenen huishoudens. Aan welke maatschappelijke opgaven kunnen corporaties in de komende 15-20 jaar efficiënt en effectief bijdragen? Wat zijn hierbij de benodigde randvoorwaarden?

Dagvoorzitter Esther van Rijswijk interviewt tijdens de bijeenkomst Rli-raadslid Niels Koeman over de analyse en de aanbevelingen uit het advies en gaat in gesprek met bestuurders van corporaties, gemeenten en met huurders, wetenschappers en marktpartijen. Tegen welke dilemma’s lopen zij in de praktijk aan? Helpen de aanbevelingen van de Rli daarbij?

Komt u ook?

De Rli nodigt u graag uit om de bijeenkomst in Den Haag bij te wonen en het gesprek met verschillende deskundigen te voeren. Noteer woensdagmiddag 29 juni 2022 alvast in uw agenda. We hopen dat u erbij bent! Binnenkort volgt nadere informatie over het programma en de exacte locatie in Den Haag. Dan kunt u zich ook aanmelden voor de bijeenkomst.

Lees meer over het advies en de bijeenkomst op onze eventpagina

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Douwe Wielenga douwe.wielenga@rli.nl of Linda van Asselt linda.van.asselt@rli.nl

Volg ons op Twitter @raadrli en twitter mee met #woningcorporaties.