Keep moving, towards sustainable mobility

Ter gelegenheid van de conferentie publiceert de Rli het boek 'Keep Moving, Towards Sustainable Mobility', met prikkelende essays van de sprekers op de conferentie, een column van Bas Haring en interviews met drie CEO’s van multinationationals.

Op 11 oktober 2012 vond de conferentie ‘Keep moving, towards sustainable mobility’ plaats in de haven van Rotterdam. Samen met het Europese netwerk van adviesraden voor duurzame ontwikkeling (EEAC) organiseerde de raad deze conferentie over duurzame mobiliteit. De laatste inzichten over vervoer en mobiliteit, bijdragen vanuit de gedragswetenschappen, overheidsbeleid en stedelijke planning stonden centraal.

Sprekers en presentaties

Kijk hier voor meer informatie over de sprekers, presentaties en het programma.

Boek 'Keep moving'

Ter gelegenheid van de conferentie presenteert de Rli het boek 'Keep Moving, Towards Sustainable Mobility'. Dit boek met prikkelende essays van alle sprekers, een column van Bas Haring en interviews met drie CEO’s van multinationationals kunt u bestellen bij de uitgever van het boek 'Eleven international publishing' sales@budh.nl. Editor van het boek is Bert van Wee.

Keep Moving, Towards Sustainable Mobility (Pdf, 108 Kb).

CE Delft onderzoek: Member states in top gear

Henry Meijdam, voorzitter van Rli presenteerde het Europees beleidsvergelijkend onderzoek Member states in top gear, opportunities for national policies to reduce GHG emissions in transport (Pdf, 2Mb), aan secretaris generaal Siebe Riedstra (IenM). deze studie heeft CE Delft in opdracht van de Rli opgesteld.

Links

Speech European Commisioner Potocnik

Speech by the Minister of Infrastructure and the Environment, Melanie Schultz van Haegen, 10 October 2012

Fotoverslag conferentie

Twitter Story conference #EeacRli

Meer informatie

Voor uw reactie op dit onderwerp of voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Rli-secretariaat via info@rli.nl