Student duurzaamheid of logistiek? Twitter mee op 8 oktober op sympsium over de circulaire economie en logistiek!

Gezocht studenten duurzaamheid of logistiek die op het symposium over circulaire economie en logistiek mee willen twitteren en via hun eigen favoriete social media kanaal verslag willen doen.

logo

De raad zoekt studenten die vanuit hun eigen passie voor een deelonderwerp via hun eigen favoriete social media kanaal verslag willen doen over deze middag.

Een aantal topfiguren uit de topsectoren zullen spreken over de circulaire economie en de logistieke concepten. Omdat het een advies voor 2040 betreft, wil de raad studenten actief betrekken bij dit symposium. Na de presentatie van iedere spreker zal de dagvoorzitter Jeroen Smit de sprekers ondervragen. Hij zal worden gevoed door vragen van Jong Logistiek Nederland, Jongeren vertegenwoordigers Duurzaamheid en via Twitter van HBO/universitaire studenten logistiek en duurzaamheid.

We zoeken nu vooral nog studenten met interesse in en/of kennis van duurzaamheid. De groep studenten met kennis van logistiek is al voldoende groot. Hierbij dus vooral een oproep aan studenten met kennis van duurzaamheid om mee te twitteren.

Je krijgt reiskostenvergoeding en er is natuurlijk de mogelijkheid om te netwerken.

Op 19 september sochtends is er in Utrecht een bijeenkomst gepland met de studenten om de opzet van het social media team door te spreken.

Doe mee en geef je op voor het social media team! Dit kan tot 13 september! Mail naar Nicole van Buren, projectleider voor meer informatie en deelname.