Nieuws

489 nieuwsberichten

De Rli is op zoek naar een adviseur duurzame ontwikkeling

nieuws
16 januari 2023 - Wil jij je rol pakken als adviseur in vraagstukken over duurzame ontwikkeling van de Nederlandse leefomgeving en op welke manier we Nederland ook voor de toekomst veilig kunnen .....

Praat mee over hoe de financiële sector een actieve rol kan spelen in de transitie naar een duurzame economie

nieuws
16 januari 2023 - Uitnodiging voor de Meet-up Financiering in transitie op 14 februari 2023 naar aanleiding van het onlangs verschenen advies ‘Financiering in transitie’.

Kabinet stelt Evaluatiecommissie Omgevingswet in onder voorzitterschap van Hetty Klavers. De leden Niemans en Tolsma treden tevens toe tot de Rli

nieuws
23 december 2022 - De ministerraad heeft op 23 december 2022 de Evaluatiecommissie Omgevingswet (EcO) ingesteld.

Rli brengt zijn advies ‘Financiering in transitie’ uit

nieuws
22 december 2022 - In de transitie naar een duurzame economie zal de financiële sector een belangrijke rol moeten spelen. Dat gaat echter niet vanzelf. Sturing is nodig om te zorgen dat de .....

Podcast: Wat is een waardevol energiesysteem?

nieuws
19 december 2022 - Beluister de 7e en laatste aflevering over klimaat en energie van de podcastserie 'Nederland verbouwt in 7 vragen'.

Podcast: Hoe kan mobiliteit slimmer?

nieuws
6 december 2022 - Beluister nu de 6e aflevering over digitalisering en de leefomgeving van de podcastserie 'Nederland verbouwt in 7 vragen'

Rli brengt advies uit over de rol van de financiële sector in de transitie naar een duurzame economie

nieuws
28 november 2022 - RECTIFICATIE DATUM: Op 22 december 2022 brengt de Rli zijn advies ‘Financiering in transitie: naar een actieve rol van de financiële sector in een duurzame economie’ uit.

Waardevol toerisme na corona – podcast LOI

nieuws
24 november 2022 - De LOI publiceerde een podcast voor de module Destinatie Management en sprak met Rli-projectleider Douwe Wielinga over het advies 'Waardevol toerisme'.

Essays uitgebracht over ecologisch gezonde watersystemen

nieuws
24 november 2022 - Ter inspiratie en ondersteuning bij het op te stellen advies over de Kaderrichtlijn Water heeft de Rli een aantal auteurs gevraagd een essay te schrijven.

André van der Zande benoemd als eerste Ambassadeur Natuurinclusief

nieuws
7 november 2022 - André van der Zande, lid van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) is vanaf 15 oktober 2022 ambassadeur Natuurinclusief.